Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 466g1032kcal81.5g0g79.2g0g
Paprika, punainen117g30kcal1g5.4g0.5g2.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto291g816kcal55.3g0g64.1g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Voitaikina Myllyn Paras 500g583g2243kcal35.5g173g157.3g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g8353kcal353.2g375.6g602.8g29.4g
Valittu annoskoko1596g4177kcal176.6g187.8g301.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna798g2088kcal88.3g93.9g150.7g7.4g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295