Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali637g134kcal7.6g21.6g1.3g13.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Paprika punainen 67g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g23g5.2kcal0.1g0.7g0.2g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön15g105kcal0.3g0.7g2.4g0g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g23g185kcal0g0g20.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha449g746kcal85.4g0g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g2481kcal191.6g61.4g143.4g32.2g
Valittu annoskoko1596g1240kcal95.8g30.7g71.7g16.1g
Annoskoko puolitettuna798g620kcal47.9g15.4g35.9g8.1g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737