Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g52g210kcal0g51.9g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g128g1153kcal0g0g128.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen47g335kcal0g0g37.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Grahamjauho 128g420kcal13.5g77.7g2.8g12.7g
Neljänviljanhiutale 35g115kcal3.5g20.3g1.2g4g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g147g601kcal4.4g132g5.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 524g140kcal17.3g16.2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g116g652kcal7.6g66.4g4.7g0g
Raparperi 349g118kcal2.4g19.2g0.3g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g7661kcal112.8g767.8g373.2g43.2g
Valittu annoskoko1596g3831kcal56.4g383.9g186.6g21.6g
Annoskoko puolitettuna798g1915kcal28.2g192g93.3g10.8g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044