Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Paprika punainen 468g137kcal4.4g21g1.9g8.9g
Lehtikaali 292g116kcal10.1g11.9g1.8g5.8g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g468g1263kcal84.2g9.4g98.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)18g3.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g3165kcal203.4g109.2g204.8g37.4g
Valittu annoskoko1596g1583kcal101.7g54.6g102.4g18.7g
Annoskoko puolitettuna798g791kcal50.9g27.3g51.2g9.4g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465230