Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.8g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g313g128kcal4.4g25.3g0.9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)250g413kcal7.5g10g37.5g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g500g600kcal70g6g2g0.5g
Leivontamargariini Euroshopper50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.19g66kcal2.5g12.8g0.5g0.7g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g15g42kcal1.5g8.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3193g3310kcal177.4g132.2g167.8g2.4g
Valittu annoskoko1596g1655kcal88.7g66.1g83.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna798g828kcal44.4g33.1g42g0.6g
Arvot/100g100g104kcal5.6g4.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761