Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)6012g7575kcal661.3g18g541.1g0g
Sokeri 1703g6914kcal0g1701.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1303g4559kcal156.3g924.8g27.4g39.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 401g1483kcal74.1g44.1g87g121.8g
Leivinjauhe 100g176kcal5.2g37.9g0g0.5g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 200g712kcal0.6g0g80.2g0g
Korppujauho 281g1027kcal29.4g210.1g2.9g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44892kcal1853.8g5873.2g1477.2g352.6g
Valittu annoskoko10000g22446kcal926.9g2936.6g738.6g176.3g
Annoskoko puolitettuna5000g11223kcal463.5g1468.3g369.3g88.2g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256