Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 752g2752kcal78.8g562.9g7.7g39.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%2004g1202kcal64.1g142.3g40.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)631g1263kcal25.3g220.9g18.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g601g872kcal76.4g1.9g67.8g0g
Lohi tuoresuolattu 5010g9000kcal1211.9g0g460.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30177kcal2913g1856g1190.8g79.6g
Valittu annoskoko10000g15089kcal1456.5g928g595.4g39.8g
Annoskoko puolitettuna5000g7544kcal728.3g464g297.7g19.9g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86281