Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 270g329kcal57.4g0g10.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 338g242kcal6.1g48.7g0.7g3.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g81g23kcal0.9g3.9g0.3g2.4g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 9g29kcal0.8g1.3g2.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3195g1244kcal130.4g107.8g28.2g12.2g
Valittu annoskoko1598g622kcal65.2g53.9g14.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna799g311kcal32.6g27g7.1g3.1g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824