Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g450g293kcal7.7g54.1g0g0g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 300g190kcal9g14.4g10.5g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g180g180kcal34.2g0g4g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g60g100kcal1.6g3.5g9g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g6g13kcal1g1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3195g1553kcal107g146g48g0g
Valittu annoskoko1598g777kcal53.5g73g24g0g
Annoskoko puolitettuna799g388kcal26.8g36.5g12g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653