Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g2002g2703kcal440.4g0g100.1g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Paprika, punainen1151g296kcal10.4g53g4.6g23g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3704g1296kcal37g251.9g18.5g51.9g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g601g2342kcal12g15g252.3g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g420g505kcal10.5g25.2g37.8g6.3g
Hunaja 200g661kcal1g161.8g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g150g24kcal1.1g4.5g0.2g3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1251g250kcal7.5g47.5g3.8g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16537kcal1057.2g1181.2g838g231g
Valittu annoskoko10000g8268kcal528.6g590.6g419g115.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4134kcal264.3g295.3g209.5g57.8g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281258