Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2g6.1kcal0.2g0.3g0.5g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 263g320kcal55.8g0g10.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g175g44kcal7.4g7.4g0.2g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)123g429kcal19.6g78.4g3.2g7.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g109g306kcal20.8g0g24.1g0g
Ranskankerma Valio131g368kcal3.3g4.6g36.8g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3199g3121kcal215.4g191.8g165.2g19.2g
Valittu annoskoko1600g1560kcal107.7g95.9g82.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna800g780kcal53.9g48g41.3g4.8g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318597