Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki6.9g4.7kcal0.8g0.3g0g0g
Edam 24% (Arla)4.2g13kcal1.1g0g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.8g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnälese 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.7g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g52kcal4.8g1.8g2.6g0.4g
Valittu annoskoko16g26kcal2.4g0.9g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal1.2g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g161kcal15g5.6g8.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577