Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Paprika, punainen1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g5.9g23kcal0.4g1.7g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g84kcal3.6g3.8g6g0.2g
Valittu annoskoko16g42kcal1.8g1.9g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal0.9g1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g261kcal11.2g11.8g18.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295