Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g13kcal1.4g0g0.8g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g1.9g6.5kcal0.1g0.4g0.5g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g0.4g1.5kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g45kcal3.2g1.4g2.8g0g
Valittu annoskoko16g22kcal1.6g0.7g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.8g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g139kcal9.9g4.3g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006