Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Grahamjauho 1.3g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Neljänviljanhiutale 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g1.5g6kcal0g1.3g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 5.3g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1.2g6.5kcal0.1g0.7g0g0g
Raparperi 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g77kcal1g7.8g3.8g0.2g
Valittu annoskoko16g39kcal0.5g3.9g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.3g2g1g0.1g
Arvot/100g100g238kcal3.1g24.1g11.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044