Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.4g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.4g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g5.3g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g27kcal1.2g4.4g0.4g0.8g
Valittu annoskoko16g14kcal0.6g2.2g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g85kcal3.7g13.7g1.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93194