Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 2.8g2.9kcal0.6g0g0g0g
Arla Apetina 8% feta4.2g6.3kcal0.7g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%4.2g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus2.1g7.1kcal0.5g1.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g42kcal3.8g3.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko16g21kcal1.9g1.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal1g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g129kcal11.8g9.9g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087