Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g5kcal0g1.2g0g0g
Valittu annoskoko16g3kcal0g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna8g1kcal0g0.3g0g0g
Arvot/100g100g16kcal0g3.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081