Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)8.3g10kcal0.5g1.2g0.3g0.3g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g3.4g4.6kcal0.8g0g0.2g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g35kcal2.6g2.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko16g18kcal1.3g1.2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.7g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g111kcal8.1g7.5g5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172860