Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 3.1g3.5kcal0.7g0g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 4.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g10kcal1.6g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko16g5kcal0.8g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.4g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g32kcal5g1.9g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346