Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 2.3g8kcal0.1g1.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.7g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g25kcal0.4g3.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko16g13kcal0.2g1.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.1g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g78kcal1.3g11.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469