Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g5.5g7.7kcal0.9g0.1g0.4g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli2.7g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g2.4g8.4kcal0.3g1.6g0.1g0.2g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g2.2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g54kcal3.6g3.8g2.6g0.4g
Valittu annoskoko16g27kcal1.8g1.9g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.9g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g170kcal11.3g11.9g8.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116