Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)8.2g11kcal1.7g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g2.7g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.4g13kcal1g0g1g0g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g56kcal5.6g0.2g3.4g0g
Valittu annoskoko16g28kcal2.8g0.1g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal1.4g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g174kcal17.5g0.6g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096