Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Perunajauho 1dl=70g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Marianne crush 150g1.2g5kcal0g1g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)3.3g2.8kcal0g0.7g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Ranskalaiset pastillit0.8g3.6kcal0g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g73kcal1g8.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko16g37kcal0.5g4.3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal0.3g2.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g227kcal3.1g26.7g10.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576