Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g3.9g1.5kcal0g0.4g0g0.1g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g2g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g21kcal0.6g4.6g0.2g0.6g
Valittu annoskoko16g11kcal0.3g2.3g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g67kcal1.9g14.3g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221970