Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g5.2g6.7kcal0.8g0g0.4g0g
Maustekurkku2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 3g8.8kcal0g0.2g0.9g0g
Kananmuna, keitetty 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g38kcal2g0.8g3g0g
Valittu annoskoko16g19kcal1g0.4g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g118kcal6.2g2.5g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780