Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 2g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g3.9g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Korppujauho 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g47kcal3.8g3.4g2g0.4g
Valittu annoskoko16g24kcal1.9g1.7g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g145kcal11.7g10.5g6.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676