Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g2g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g10kcal0.6g1g0.2g0g
Valittu annoskoko16g5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.1g0.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334