Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 9g14kcal1.5g0g0.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g41kcal3.6g0.4g2.8g0g
Valittu annoskoko16g21kcal1.8g0.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.9g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g127kcal11.1g1.2g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203