Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g125kcal1.6g15.8g5.8g0.4g
Valittu annoskoko16g63kcal0.8g7.9g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g31kcal0.4g4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g386kcal4.9g48.8g17.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925