Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g5.5g8.2kcal1.1g0g0.5g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g2.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.2g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g53kcal3.4g5g2g0.2g
Valittu annoskoko16g26kcal1.7g2.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.9g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g161kcal10.4g15.3g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329444