Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 12g18kcal2g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha2.3g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g50kcal4.4g0.2g3.6g0g
Valittu annoskoko16g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal1.1g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g156kcal13.7g0.6g11.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571