Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka2.8g3.9kcal0.6g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Rice Dream, riisimaito4.2g2kcal0g0.4g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.1.5g5.4kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Punajuuri keitetty, annos 100g1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g1.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g34kcal1.8g4.6g1g0.2g
Valittu annoskoko16g17kcal0.9g2.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.5g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5.6g14.4g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557