Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 12g19kcal2g0g1.3g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.4g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g56kcal4.8g0.4g4g0g
Valittu annoskoko16g28kcal2.4g0.2g2g0g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal1.2g0.1g1g0g
Arvot/100g100g172kcal14.8g1.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765