Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g10g2.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi2g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija1.2g3.8kcal0.1g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.4g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 0.7g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g21kcal0.8g1g1.2g0g
Valittu annoskoko16g10kcal0.4g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g65kcal2.5g3.1g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995