Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g0.9g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g42kcal0.8g1.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko16g21kcal0.4g0.6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.2g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g129kcal2.5g3.7g11.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499