Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g15kcal0g3.6g0g0g
Valittu annoskoko16g7kcal0g1.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0g0.9g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g11g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464