Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g2.8g17kcal0.2g0.5g1.5g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.4g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton2.8g8.5kcal0.1g0.1g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g119kcal1.6g1.8g11.4g0.8g
Valittu annoskoko16g60kcal0.8g0.9g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g30kcal0.4g0.5g2.9g0.2g
Arvot/100g100g370kcal5g5.6g35.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943