Mehevät jauhelihapihvit

Laita lämpimään veteen korppujauhot ja sipulikeittoainekset turpoamaan.

Lisää muna ja sinappikurkkusalaatti sekä jauheliha.

Mausta suolalla, chilipippurilla, mustapippurilla ja basilikalla.

Muotoile taikinasta pihvejä tai lihapullia ja paista leivinpaperin päällä 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Sinappikurkkusalaatti Rainbow1.8g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)1.1g2.2kcal0g0.4g0g0g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g46kcal3.8g3g2g0g
Valittu annoskoko16g23kcal1.9g1.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1g0.8g0.5g0g
Arvot/100g100g143kcal11.7g9.3g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54218