Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g22kcal1.8g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko16g11kcal0.9g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g68kcal5.6g1.9g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891