Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.4g3.5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.2g6.1kcal0.6g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g90kcal3g10.8g3.8g0.4g
Valittu annoskoko16g45kcal1.5g5.4g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g23kcal0.8g2.7g1g0.1g
Arvot/100g100g278kcal9.3g33.3g11.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531