Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g7.9g18kcal1.5g0g1.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1.1g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g4g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho (X-tra)2g7.5kcal0.3g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g66kcal4.2g4.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko16g33kcal2.1g2.2g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal1.1g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g203kcal13g13.6g9.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519