Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g13g17kcal1.1g2.3g0.3g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.5kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g45kcal2.2g4.6g1.6g1g
Valittu annoskoko16g23kcal1.1g2.3g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.6g1.2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g139kcal6.8g14.2g4.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788