Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L7.8g3.9kcal0.3g0.1g0.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L1.3g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g17kcal1g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko16g9kcal0.5g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g54kcal3.1g1.9g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563