Kanapasta, oliiveilla ja fetalla.

Hyvää ja terveellistä.

Rasvat on tossa kaaviossa vähän tapissa ja sitä voikin pikkusen käyttää vähemmän.

Paloittele kaikki ainekset valmiiksi.

Kasviksia ei kannata pilkkoa millin palasiksi, vaan jätä ne reilun kokoisiksi paloiksi!

Keitä vesi ja laita pasta kiehumaan.

Laita öljyä wokkipannuun tai kasariin.

Itse suosin wokkia.

Kuullota sipulit nopeasti (15.sek) ja kaada kanat sekaan.

Ruskista kanaa muutama minuutti.

Mausta kana suolalla ja pippurilla, maun mukaan.

Kaada pannulle tomaatit sekä paprikat.

Sekoita ja anna kypsentyä pari minuuttia.

Tässä vaiheessa ruokaa voi maustaa vielä tarvittaessa puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Lisää paseerattu tomaatti.

Valuta pastasta vesi ja kaada pastat pannulle muiden aineksien sekaan.

Anna ruuan kiehua muutama minuutti, jonka jälkeen lisää oliivit sekä feta.

Mausta ruoka yrteillä, kuten oregano tai basilika.

Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä.

Anna ruuan vetäytyä hetki ja eikun syömää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 346 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)3.1g3.4kcal0.7g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.5g1.6kcal0.3g0g0g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.6g1.1kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g2.2g8kcal0.3g1.7g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g41kcal2.6g4.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko16g21kcal1.3g2.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.7g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8.1g13.7g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134557