Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.3g4.3kcal0g0g0.4g0g
Kaurahiutale 0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g1.6g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g65kcal5.2g1g4.2g0.2g
Valittu annoskoko16g33kcal2.6g0.5g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal1.3g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g202kcal16g3.1g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203