Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)3.5g12kcal0.4g2.5g0.1g0.3g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen7g8.4kcal1.3g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1.8g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g52kcal4g5.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko16g26kcal2g2.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal1g1.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g157kcal12.2g17.7g4.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927