Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Punajuuri 1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.4g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Cashewpähkinä 0.9g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.6g5.5kcal0.2g0.2g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g59kcal4.4g1g4.2g0g
Valittu annoskoko16g30kcal2.2g0.5g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal1.1g0.3g1.1g0g
Arvot/100g100g181kcal13.5g3.1g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853