Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)1.4g4.3kcal0.2g0.9g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 6.8g8.8kcal1.4g0g0.3g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%0.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 3.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g37kcal3.8g2.6g1g0.4g
Valittu annoskoko16g19kcal1.9g1.3g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal1g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g115kcal11.7g8g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550