Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.5kcal0.3g1.7g0g0.1g
Margariini 60%, kultarypsi 2g10kcal0g0g1.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 1.8g3.5kcal0.5g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.6g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Kevytkerma3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g79kcal3.6g3.8g5.6g0.2g
Valittu annoskoko16g40kcal1.8g1.9g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g20kcal0.9g1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g244kcal11g11.7g17.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726